Sinterklaasactie gaat van start

Meppel - De Sinterklaasactie van Stichting Grote Broer is gestart. De actie is bedoeld voor gezinnen waarbij de kinderen wel wat extra geluk kunnen gebruiken rond 5 december. Mensen kunnen tot 17 november een aanvraag indienen. Dit jaar geeft Grote Broer geen bon, maar de Kids Cadeaukaart. Met deze kaart kunnen kinderen bij diverse winkels in Meppel terecht. Ieder kind kan zo zelf een leuk cadeautje uitzoeken.

Grote Broer

Stichting Grote Broer heeft als doel om de wensen en dromen van kinderen te helpen realiseren, zoals een Grote Broer dat voor zijn kleine broer of zus wil doen. Zo vindt de stichting dat ieder kind recht heeft op het vieren van Sinterklaas. ‘Niet alle ouders kunnen hun kind(eren) dat stukje geluk geven. Soms is er gewoon even financiële hulp nodig.’ Daarom kan iedereen bij Stichting Grote Broer een cadeaukaart aanvragen voor kinderen uit de regio Meppel. Een aanvraag kan door de ouders worden gedaan, maar ook door familie, vrienden of bijvoorbeeld een leerkracht of begeleider.

Vraag de cadeaukaart(en) aan vóór 17 november door het formulier op de website in te vullen. Na verwerking en goedkeuring zullen de cadeaukaarten rond 22 november worden verstuurd naar het huisadres.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de website van Grote Broer: www.stichtinggrotebroer.nl