‘t Keernpunt is jarig en trakteert heel Diever en omgeving

Diever - Wie jarig is trakteert. Henk Willems en Wieneke de Vries van restaurant en cafetaria ’t Keernpunt in Diever hebben dat wel heel letterlijk genomen. Bij de viering van het 25-jarig bestaan hebben zij behoorlijk uitgepakt.

Groot feest voor oud en jong in Diever en omgeving. In september werden de feestelijkheden rondom het 25-jarig bestaan al gestart met een grote receptie, waarvoor alle actieve verenigingen en inwoners waren uitgenodigd. Het werd een groots feest in Route 36. Maar het bleef niet alleen bij deze receptie. Voor de jongste jeugd werd een spelletjesmiddag georganiseerd op de Brink. En vorige week waren de bewoners van alle huiskamers van verzorgingshuis Noorderboog uitgenodigd voor een driegangen menu. De bewoners werden vergezeld door medewerkers van de Noorderboog, vrijwilligers en familieleden. Voor de bewoners van de Noorderboog die door welke omstandigheid dan ook ’t Keernpunt niet konden bezoeken, wordt nog een speciale muziekavond verzorgd in het verzorgingshuis.

Cheque

Het bestuur van de supportersvereniging vv Diever werd ook nog verrast door Henk en Wieneke. Zij mochten een cheque ter waarde van 2500 euro in ontvangst nemen. De cheque werd vrijdagmiddag aangeboden aan bestuurslid Alex Kuiper en penningmeester Jan Blaauw van de supportersvereniging. De inwoners van Diever zijn trots op de ondernemers die de verjaardag van ’t Keernpunt samen met hen hebben gevierd. Henk en Wieneke hopen op hun beurt dat de inwoners van het dorp zo actief blijven met het organiseren van activiteiten.


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!