Vijf unieke Mitsubishi Spacestars bij Herman Jubbega

Meppel - Autobedrijf Herman Jubbega heeft momenteel een hele speciale aanbieding voor haar klanten. Als onderdeel van een project creëerde het autobedrijf vijf unieke Mitsubishi Spacestars waarvan er in heel Nederland maar vijf verkrijgbaar zijn.

,,We hebben dit project in samenwerking met Dijkman Autoschade gedaan. Zij verzorgden het spuitwerk en wij maakten ons sterk voor de rest van de wagen die alleen bij ons verkrijgbaar is’’, vertelt Jelmer Jubbega namens Autobedrijf Herman Jubbega. De Mitsubishi Spacestar waarvan er twee exemplaren in wit (parelmoer), twee in rood (metallic) en eentje in blauw (parelmoer) zijn gemaakt gelden als een regelrechte aanwinst voor het aanbod van de onderneming aan de Blankenstein 520.

De auto’s beschikken over een zwart dak, zwarte buitenspiegels, zwarte achterspoiler en 15 inch zwart lichtmetalen velgen met All Season banden. De auto’s zijn verder voorzien van airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrische ramen, vijf zitplaatsen, zes airbags en daar bovenop ook nog eens vijf jaar garantie. ,,Normaal kost deze auto 17.095 euro, wij bieden hem nu aan voor 15.625 euro. Wie meer wil weten kan contact zoeken via 0522-242525’’, besluit Jelmer.

Bij Autobedrijf Herman Jubbega kun je voor alle werkzaamheden op autogebied terecht. Daarnaast verzorgt het autobedrijf ook het onderhoud aan andere merken. Autobedrijf Herman Jubbega is gelegen aan afritnummer twee van de A32 tegenover McDonalds.

www.hermanjubbega.nl