Tot 3000 euro voordeel bij Arend Benthem Autoservice

Meppel - Kies je nu voor Mazda, dan ontvang je veel voordeel van de zaak bij Arend Benthem Autoservice.

Kies je bijvoorbeeld voor de Mazda 2? Dan ontvang je 1500 euro korting. Op de Mazda CX-3, Mazda MX-5 en Mazda 6 ontvang je 2000 euro korting. En kies je voor de Mazda CX-5, dan ontvang je 3000 korting.

De luxe Mazda CX-5 is verkrijgbaar vanaf 35.490 euro, maar als je dit jaar nog wilt rijden en een voorraadmodel aanschaft krijg je 3000 korting euro! Daarmee is de Mazda CX-5 al verkrijgbaar vanaf 32.490 euro!

Mazda CX-5 Sport Selected

De Mazda CX-5 Sport Selected is extra sportief uitgerust met 19-inch lichtmetalen velgen, head-up display, Apple CarPlay, geïntegreerde navigatie en LED-verlichting rondom. Hiermee loopt het voordeel op tot 2995 euro. En tijdelijk ontvang je ook nog eens 3000 euro extra korting. Je rijdt dus al een Sport Selected vanaf 35.490 euro!

De nieuwe Mazda CX-5 is op alle fronten hoog. De hoge instap, de hoge trekkracht en het hoge afwerkingsniveau maken de verwachtingen meer dan waar. Maar het zijn de rijeigenschappen die hem echt naar grote hoogte brengen. Door een uitgebalanceerd onderstel stuurt hij als een sportieve sedan, waardoor elke bestuurder zich één voelt met de auto. En dat is ongekend voor dit segment.

Deze rijeigenschappen zijn te danken aan Mazda's geavanceerde Skyactiv Technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. Ook de Mazda CX-5 is uitgerust met het revolutionaire G-Vectoring Control, waardoor je nog meer controle hebt. Bovendien biedt de Mazda CX-5 minimaal 1.800 kg trekkracht, tot 2.100 kg.

www.arendbenthem.nl