Van de Belt heeft een nieuwe afdeling: Feelings

Rogat - Interieurwereld Van de Belt in Rogat heeft een nieuwe afdeling: Feelings. „De afdeling is een mooie aanvulling op het geheel”, vertelt eigenares Alet Van de Belt. Feelings vervangt de outlet van interieurwereld.

Velvet banken en leren stoelen. Vloerkleden met drukke print. Bloemetjeskussens en robuuste eettafels. Zwarte metalen lampen en houten kasten met een industriële uitstraling. Dat en nog veel meer is er te vinden bij de nieuwe afdeling. De meubels en accessoires geven warmte en zijn een combinatie van design en comfort „Feelings heeft een aantal stoerdere elementen, maar ook vintage meubelen en retrotrends komen hier voorbij”, knikt Van de Belt. „Het zijn meubels met karakter.”

Feelings

Met het toevoegen van de afdeling Feelings, spreekt de interieurwereld een nog groter publiek aan. „Deze afdeling trekt weer een andere doelgroep. De afdelingen zijn echter niet leeftijdsgebonden. We proberen hier inspiratie te bieden voor klanten door de meubels en accessoires op een bepaalde manier neer te zetten. Het heeft een andere sfeer dan de rest van de afdelingen. Deze sfeer maakt de ruimte tot een bepaald geheel.”

Naast Feelings heeft de interieurwereld ook onder andere de afdelingen Leolux, Bert Plantagie, Pronto Wonen, Henders & Hazel en Pode. „We proberen voortdurend te vernieuwen”, vertelt Van de Belt. „Zo hebben we begin dit jaar Design on Stock toegevoegd en hebben we een nieuwe relaxstudio, gericht op goed zitten. Met Feelings hebben we geprobeerd een andere stijl aan de interieurwereld toe te voegen.”

Interieurwereld

Volgens Van de Belt is het advies geven een heel sterk punt bij Interieurwereld Van de Belt. „We hebben eigen stylisten in huis, die een heel plaatje maken voor de klanten. Als de klant een compleet advies wil, kunnen we dat geven. Deze stylisten zijn niet gebonden aan een winkel, maar voegen onderdelen van verschillende afdelingen bij elkaar. Je kan ze een soort personal shopper noemen. Ze gaan met je door de afdelingen om tot het perfecte plaatje te komen. Niet alles hoeft natuurlijk nieuw, maar we kunnen er wel een leuk geheel van maken.”

Uit voorraad

Het winkelcomplex heeft een zeer groot magazijn, waardoor er heel veel meubels en accessoires op voorraad zijn. „Ook voor Feelings hebben we heel wat producten uit voorraad leverbaar of snel leverbaar. Je kan de goederen zelf afhalen of ze laten bezorgen.” De website van de interieurwereld staat ondertussen in de steigers, zodat klanten binnenkort ook online voor producten kunnen shoppen.

De stijl en sfeer van Feelings is volgens Van de Belt niet te omschrijven. „Je moet het zelf komen ervaren”, knikt ze. „Kom langs en bekijk alles onder genot van een kopje koffie. Het is gewoon het complete plaatje.”