B+B Personeelsdiensten daagt nieuwe medewerkers uit

Meppel - B+B Personeelsdiensten wil op korte termijn in contact komen met nieuwe medewerkers. Medewerkers die een GBV hebben: een Gezond Boeren Verstand.

„Want dat is waar onze opdrachtgevers blij van worden. We kijken in het eerste gesprek hoe een sollicitant in elkaar zit: wat vindt hij belangrijk, waar ligt zijn stip op de horizon en is het een medewerker die in de B+B-cultuur past? Dat laatste is natuurlijk hartstikke belangrijk, de ronde paaltjes in de ronde gaten”, aldus Peter Smid die samen met Frank Steenbergen het bedrijf in Meppel runt.

Wintermuts

„Wij weten ook donders goed dat iedereen kampioen is in solliciteren, maar bij het intakegesprek kunnen wij door de juiste vragen te stellen veel naar boven halen”. Naar aanleiding daarvan worden mensen uitgenodigd die willen veranderen van baan of op dit moment geen baan hebben. Ook al ben je voor 1 dag beschikbaar dan ben je van harte welkom om te solliciteren. „Momenteel merken we, hoe spijtig ook, er scholieren zijn die blijkbaar niet de juiste studiekeuze hebben gemaakt en daardoor in een soort van tussenjaar belanden. Ook deze mensen mogen contact met ons opnemen”, aldus Smid. Als blijk van waardering voor de sollicitant, stelt het tweetal een mooie wintermuts beschikbaar.

Frank en Peter zijn telefonisch bereikbaar via: 0522 242129. Langskomen is natuurlijk nog beter. Wees welkom aan de Noteboomstraat 2.