Salon99 wordt Huidinstituut Tjeerdsma

Meppel - Salon99 Skin Care houdt zaterdag 30 november een grand opening. Het bedrijf krijgt een professioneel karakter, een nieuwe interieur-look en een nieuwe naam: Huidinstituut Tjeerdsma.

„Wij willen met deze opening nog duidelijker laten zien dat wij als professionele huidexperts gericht zijn op huidverbetering en een gezonde huid”, legt eigenares Herma Tjeerdsma uit. Zij is 8 jaar geleden gestart met Salon99 in Nijeveen. Na 2 jaar verhuisde de salon naar de Woldstraat 40 in Meppel. „Waar ik deze week precies 6 jaar ben gevestigd”, vertelt Herma trots.

Huidverbetering

Huidinstituut Tjeerdsma biedt behandelingen die gericht zijn op huidverbetering en een gezonde huid. „Door middel van professionaliteit, kwaliteit en deskundigheid kunnen wij resultaatgericht werken en oplossingen bieden voor de huidproblemen. Zo werken we samen aan een gezonde huid. Dit alles vind plaats in een fijne en ontspannen omgeving, waarbij de klant centraal staat en de beleving van ontspanning, rust en schoonheid kan ervaren.”

Het huidinstituut gaat zich in de toekomst meer richten op huidverbetering en huidverjonging. „We gaan nieuwe behandelingen toevoegen”, knikt Herma. „De eerste die er aan staat te komen is MicroNeedling met BT Titan; waarbij we met behulp van een speciale naaldtechniek ervoor zorgen dat de huid zich gaat vernieuwen.”

Behandelingen

Herma werkt samen met vast personeelslid Corine Stelpstra en staat ook elk jaar open voor een schoonheidsspecialiste in opleiding.

„Met ons team willen wij altijd het hoogst haalbare uit onze behandelingen halen.” De salon geeft verschillende behandelingen, waaronder peelingen, microdermabrasie, collageen lichttherapie, bindweefselmassages en laserontharing.

De grand opening op zaterdag 30 november is van 14.00 tot 17.00. Herma en haar team kijken er al naar uit. „Met de nieuwe naam kan een nieuwe look er niet aan ontkomen. Het is mooi dat alles op elkaar is afgestemd.”