Jubileumeditie Ondernemersfair Westerveld staat in teken van zien, doen en beleven

Diever - De vijfde editie van de Ondernemersfair Westerveld vindt dit weekeinde plaats. De jubileumeditie staat in het teken van zien, doen én vooral beleven: ondernemers zijn uitgedaagd om zich op een andere, interactieve, misschien wel ludieke manier te presenteren.

De tweedaagse fair vindt plaats in en rondom scholengemeenschap Stad & Esch Diever en is gratis toegankelijk voor bezoekers. Zaterdag is de fair te bezoeken van 13.00 tot 17.00 uur, zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Voor de bezoekers is er beide dagen veel te doen. Naast kennismaken met nieuwe of bijpraten met bekende ondernemers kun je deelnemen aan workshops, kijken naar demonstraties, smullen tijdens de proeverijen, maar ook timmeren, schilderen, graven en sporten. Bijna 100 verschillende bedrijven (van ZZP’ers tot bedrijven met tientallen medewerkers) hebben hun uiterste best gedaan om zich op een mooie manier te presenteren. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen. Dus bezoekers zet je zintuigen op scherp en beleef de jubileumeditie van de Ondernemers Westerveld.

Activiteiten

Naast de creatieve invulling van standhouders zorgt de beurscommissie -een groep enthousiaste ondernemers uit Diever, red. - voor allerlei randactiviteiten voor jong en oud: binnen en buiten. De houthakkers van Stihl Timbersports geven op zaterdag indrukwekkende shows: geniet van hun kracht, uithoudingsvermogen en de perfecte omgang met zaag en bijl. Op zaterdag en zondag is er een speurhondentraining, toont Daan Boverhof adembenemende fietsstunts.

Kinderen kunnen hun technische kwaliteiten uitproberen in de OTIB Techniekbus of deelnemen aan diverse (sport)activiteiten, onder meer georganiseerd door Outdoor Point. Op zondag maakt woodcarver Henri Koeling ter plekke de mooiste houten beelden. Voor de kleinere kinderen zijn er mini-happers om lekker te graven in het zand.

Tijdens de Ondernemersfair Westerveld wordt er ook gezaalvoetbald. Op zaterdag strijden dorpen- en vriendenteams tegen elkaar en op zondag bedrijventeams.