Prima Life in Meppel wint de Dutch Fitness Award

Meppel - Prima Life fitness uit Meppel werd vrijdag tijdens de uitreiking van de Dutch Fitness Awards 3e van Drenthe en zelfs 1e van Meppel. De fitnessclub had 165 stemmen en kreeg van de jury als cijfer een 9,26. Sierk Rijkeboer, eigenaar van Crossfit Meppel, werd benoemd tot beste personal trainer van Drenthe.

„Deze mooie beoordeling is te danken aan onze trouwe, sportieve en enthousiaste leden”, vertelt Corné Berends, fitnessmanager bij Prima Life. „Daarnaast is het een supermooie waardering voor het werk dat we met het gehele Prima Life-team leveren.'' Berends heeft samen met zijn collega Jarno Mulder de prijs in ontvangst genomen. Prima Life is de winnaar van de gemeente Meppel en kreeg ook de Gold waardering (beoordeeld met een gemiddelde waardering van 9,00 of hoger). Daarnaast kregen Fitnesscentrum Corpus uit Dieverbrug en CrossFit RFL uit Zuidwolde ook een Gold-waardering.

Curves

Ook fitnessconcept Curves uit Meppel heeft een Gold waardering binnengesleept „Dit vinden wij natuurlijk super”, vertelt eigenaresse Janine van der Sluis. „Ook zijn wij landelijk met Curves uitgroepen tot fitnessketen van het jaar. In verband met deze prijzen hebben we tot en met 31 december voor nieuwe leden een aantrekkelijk aanbod; bij het afsluiten van een jaarabonnement, sporten ze de eerste maand gratis.”

Dutch Fitness Award

Tijdens de verkiezing wordt er gekeken naar zowel fitnessclubs als personal trainers die de Dutch Fitness Award verdienen. Beide awards worden per gemeente, per provincie en op landelijk niveau uitgereikt. De winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen (60 procent) en de gemiddelde waardering van de stemmers(40 procent). Voor beide categorieën is er ook een vakjuryprijs.

De grote nationale winnaars zijn fitnessclub Il Cuore uit Moergestel en personal trainer Roy Pennings uit Loon op Zand.