Drentse Fiets4Daagse krijgt een ‘naamsponsor’

De Drentse Fiets4Daagse gaat voortaan door het leven als de ‘Amslod Drentse Fiets4Daagse’. De e-bike producent, gevestigd in Meppel, heeft zich verbonden als hoofdsponsor aan het evenement.

„We vinden het belangrijk om actief te zijn in de regio waar we vandaan komen. Daarom verbinden we ons graag aan de Drentse Fiets4Daagse”, vertelen Bert Jonkeren en Ronald Meppelink, eigenaren van Amslod. „De Drentse Fiets4Daagse is al decennia lang een begrip in de provincie en we zijn blij dat we als hoofdsponsor een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van het evenement.”

Jan Broertjes, voorzitter van de stichting Drentse Fiets4Daagse, zegt trots te zijn op de samenwerking. „Het past als producent van elektrische fietsen als geen ander bij deze organisatie. We kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar onze samenwerking.”

De Drentse Fiets4Daagse word jaarlijks georganiseerd door de stichting Drentse Fiets4Daagse. Tijdens de vierdaagse fietsen deelnemers in de zomer vier dagen lang bijzondere routes in de provincie. Het is ook mogelijk om 1, 2, of 3 dagen mee te fietsen. Vanuit 7 startplaatsen doen ieder jaar opnieuw duizenden deelnemers mee. Daarmee is de Drentse Fiets4Daagse de grootste fietsvierdaagse van Nederland.