Dierckxsens heeft verbouwingsopruiming

Meppel - Dierckxsens mode voor mannen is 14 jaar gevestigd in de Woldstraat. In februari gaat de winkel 1,5 week dicht voor een flinke verbouwing. Daar profiteren de klanten nu van. Er is namelijk een grote verbouwingsopruiming gaande bij de herenzaak.

,,We gaan de winkel grondig verbouwen”, legt eigenaar Jan-Mark Diercksens uit. ,,Er komt een nieuwe vloer in, nieuwe verlichting en we hebben straks nieuwe rekken. Ook de gevel pakken we aan. We gaan de boel goed veranderen, maar behouden wel dezelfde uitstraling.”

Assortiment

Omdat de winkel leeg moet voor de verbouwing, krijgen klanten op alle kleding korting van 20 tot 50 procent. Bij Dierckxsens vinden mannen een groot assortiment aan zakelijke kleding zoals kostuums, colberts, pantalons, schoenen en overhemden. Maar ook is er een ruim assortiment casual kleding met merken als State of Art en NZA. De overhemden en truien van de spaaractie in samenwerking met de Meppeler Courant vallen buiten de verbouwingsuitverkoop.

,,Qua kleding blijven we bij Dierckxsens volledig in hetzelfde segment. Dat bevalt prima. Begin maart openen we met grotendeels een nieuwe winkel.”