Ondernemers Westerveld presenteren zich op jubileumfair

Je kon er dit weekeinde bij tijd en wijle over de koppen lopen. Ruim 4000 mensen kwamen af op de Ondernemersfair Westerveld in Diever.

Het was de vijfde keer dat het evenement was georganiseerd. De jubileumeditie die gehouden werd in en rondom scholengemeenschap Stad & Esch Diever, stond in het teken van zien, doen én vooral beleven. De meer dan honderd deelnemende ondernemers waren vooraf uitgedaagd om zich op een andere, interactieve, misschien wel ludieke manier te presenteren.

En de meesten was dat ook gelukt. Zij wisten de bezoekers op een spraakmakende manier te verrassen. Naast de presentatie van de verschillende ondernemingen waren er ook veel activiteiten. Zo gaven de houthakkers van Stihl Timbersports zaterdag een aantal indrukwekkende shows.

Bezoekers konden genieten van hun kracht, uithoudingsvermogen en de perfecte omgang met zaag en bijl. Ook was er een speurhondentraining, toonde Daan Boverhof adembenemende fietsstunts en werd er zowel zaterdag als zondag gevoetbald in de zaal.