Briluniek houdt second opinion-weken

Meppel - Henk Zwiers van Briluniek in Meppel heeft ze regelmatig in de zaak: mensen die een bril hebben gekocht bij een andere winkel en sindsdien rondlopen met klachten als moeilijk focussen, langdurige hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid of een verminderde concentratie. „We vinden het wel zo eerlijk als de opticien die de bril heeft verkocht een kans krijgt om het probleem op te lossen, maar als dat stadium al is gepasseerd, voorzien we de klant graag van advies.”

Om dat nog beter te kunnen doen, organiseert Briluniek nu samen met glasleverancier Rodenstock de second opinion-weken. Tijdens deze weken wordt in de winkel een gratis oogmeting, uitgebreide brilcontrole met aansluitend advies aangeboden. Besluit de klant tot de aankoop van een nieuwe set Rodenstock glazen, dan ontvangt hij of zij het 2e glas gratis, waardoor de investering bij de andere winkel toch nog iets heeft opgeleverd.

Actie

Henk Zwiers: „Mochten nieuwe glazen nodig zijn, dan kunnen die binnen een week na bestelling binnen zijn. Rodenstock is een hoogwaardig merk waar wij zeer goede ervaringen mee hebben. We zijn dan ook blij dat we samen met de fabrikant deze actie kunnen aanbieden.”

De second opinion-weken lopen van 9 tot 22 december. Mensen die niet comfortabel kijken door hun huidige brillenglazen en daar onderzoek naar willen laten doen, kunnen nu een afspraak maken voor een second opinion via 0522-261650. Meer informatie op www.briluniekmeppel.nl.

Briluniek is te vinden aan de Hoofdstraat 38 in Meppel.