Hair & Beautysalon Silvia is ‘leukste plek’ in RTL-programma

Meppel - In het RTL-programma Plezier & Passie worden de leukste plekken van Nederland uitgelicht. Eén van die leuke plekken is de salon van Silvia Altena aan de Touwstraat 8 in Meppel: Hair & Beautysalon Silvia. Woensdag werden de opnames gemaakt.

„We hebben een tijdje geleden een sterrenhemelplafond in de salon gekregen. Een hele investering, maar het pakte wel heel mooi uit. De redactie van Plezier & Passie kwam bij mijn salon terecht via Google zakelijk. Ze zagen mijn vernieuwde sterrenhemelplafond, lazen de goede reviews over de salon en zagen dat ik meerdere behandelingen aanbiedt op het gebied van hair, beauty en wellness. Toen hebben ze gevraagd of ze langs mochten komen om te filmen”, zegt eigenaresse Silvia Altena.

Afgelopen week sloot Silvia de salon voor klanten, omdat er opnames werden gemaakt. „Ik was best een beetje zenuwachtig. Ik had van tevoren bedacht wat ik wilde zeggen, maar eenmaal voor de camera was ik dat allemaal weer vergeten. Na een tijdje viel die spanning gelukkig weg.”

Demonstratie

Silvia en haar collega hebben laten zien wat klanten kunnen verwachten van de salon. Binnenkort gaat de nieuwe Lymfopress in gebruik, een veelzijdig apparaat waarmee verschillende behandelingen uitgevoerd kunnen worden. „Het vermindert cellulite en zorgt voor een natuurlijke vochtafdrijving. Daarnaast zijn er behandelingen die mensen helpen af te slanken en die ten goede komen aan de lichaamscontouren. In het programma geven we alvast een demonstratie”, vertelt Silvia. „Klanten kunnen bij ons in de salon ook hun haar laten knippen, nagels laten doen en een schoonheidsbehandeling krijgen. Dat zien mensen ook in de uitzending.”

Plezier & Passie

In het tv-programma Plezier & Passie komen verschillende plekken en bedrijven voorbij, waar kijkers in hun vrije tijd naartoe kunnen gaan om te ontspannen. De uitzending waarin Hair & Beautysalon Silvia wordt uitgelicht, is te zien op 15 en 21 december en 2 februari.

Kijk voor meer informatie op: www.hair-beautysalonsilvia.nl/