Curves Meppel gaat samenwerking aan met PuurGezond

Meppel - Curves is in 2019 uitgeroepen tot de beste fitnessketen van het jaar tijdens de Dutch Fitness Awards. Ook bij de vestiging in Meppel gaat het goed; het aantal leden groeit nog steeds in rap tempo en er komt een samenwerking aan.

Sinds afgelopen najaar biedt Curves Meppel het complete pakket; leden kunnen aan de Prinsengracht 19 sporten én voedingsadvies krijgen. „We geven mensen inzicht in hun eetpatroon en verschillende producten. Vanaf half februari gaan we samenwerken met PuurGezond, een platform waarbij – zoals de naam al zegt – puur en gezond eten centraal staat”, legt franchisenemer Janine van der Sluis uit.

PuurGezond

„De manier waarop Curves werkt sluit aan bij PuurGezond. De recepten bestaan uit gewone voedingsmiddelen, geen supplementen of ingewikkelde ingrediënten. Dat maakt dit concept toegankelijk.” Volgens Janine is het voor veel mensen een kwestie van doseren. „Zij moeten juist meer eten, in plaats van minder. Maar dan wel meer gezonde maaltijden, want dan krijg je minder trek in bijvoorbeeld snacks of chocola.”

Wie meer wil weten over voeding en inzicht wil krijgen in haar eetpatroon, kan zich aanmelden voor het traject. „We merkten dat er veel animo was voor ons voedingsprogramma”, zegt Janine. De cursisten komen wekelijks als groep samen en stellen doelen. Deze cursus duurt ongeveer 7 tot 15 weken.

Het aantal leden van de vestiging in Meppel is de 200 inmiddels ruim gepasseerd. Vrouwen kunnen bij Curves terecht om fit te worden of blijven en voor de gezelligheid. „De meeste vrouwen vinden fitness niet leuk. Een workout bij Curves duurt maar 30 minuten en is dus prima te overbruggen. In dat half uur worden alle spiergroepen getraind op het niveau dat past bij de betreffende persoon. Bovendien kunnen mensen Curves vrijblijvend 30 dagen uitproberen voor 30 euro.”

Curves

Curves is de grootste vrouwenfitnessorganisatie ter wereld en maakt inmiddels al 27 jaar vrouwen sterker. Door het bieden van een optimale klantbeleving en veel aandacht voor service, helpen de coaches van sporten een gewoonte te maken en een stevige basis te leggen voor een gezonde en actieve toekomst.

Kijk voor meer informatie op: curves.nl