Het Kappershuis is verhuisd naar de overkant

Meppel - Het Kappershuis is verhuisd van het Prinsenplein 11 naar Prinsenplein 2. Eigenaar Enes Kadric en zijn team zijn sinds 1 januari te vinden in het voormalige pand van de SNS-bank.

„Het is een prachtige locatie”, vertelt Danitsja Bestgen, de vrouw van Enes. „Het was een hele klus om de zaak klaar te hebben voor de opening in januari, maar het is allemaal gelukt. We zijn heel blij met het pand. Het is een zichtlocatie en dat wordt alleen maar beter als zometeen ook de Groenmarkt op de schop gaat.”

Natuurlijk Mooi

De nieuwe kapperszaak is groter dan het vorige pand. Tweederde van de ruimte wordt gebruikt voor de kapsalon in het andere deel verrijst deze maand het winkeltje ‘Natuurlijk Mooi’. „Helemaal gericht op ecologische en duurzame producten”, vertelt Danitsja, die het winkeltje gaat beheren, enthousiast.

„We hebben een huidverzorgingslijn gekozen en verkopen make-up op natuurlijke basis. Maar ook kunnen klanten bij ons terecht voor bijvoorbeeld bamboe tandenborstels en shampoobars.” De winkel is bereikbaar via de kapsalon, maar krijgt ook een aparte ingang. „Zodat mensen die alleen naar de winkel willen, niet door de kapperszaak hoeven te lopen”, verklaart Danitsja. „In de salon is een natuurlijke afscheiding geplaatst, zodat we gewoon bij elkaar binnen kunnen kijken. Uiterlijk 1 februari opent ook Natuurlijk Mooi de deuren.”

Veranderingen

Voor Het Kappershuis wijzigt er met de verhuizing niet heel veel. „De naam blijft hetzelfde, ons telefoonnummer is ongewijzigd en we hanteren dezelfde prijzen. Wel hebben we het assortiment uitgebreid. Zo gebruiken we nu olaplex als toevoeging aan onze haarverf. Het haar blijft dan in betere conditie na het verven. Ook gaan we ons meer richten op hairextensions en keratine-kuren”, vertelt Danisja. „De salon ziet er heel anders uit, ik denk niet dat iemand het nog herkent. Het is strak en modern, het geeft energie. We staan hier met heel veel plezier te werken.”

Het Kappershuis is bereikbaar via 0522-724019.