Lidl Meppel overhandigt cheque aan ‘Krijg een Kans’

Meppel - Richard Dörr, supermarktmanager van de Lidl in Meppel, heeft een cheque van 500 euro overhandigd aan het project ‘Krijg een Kans’. Dit vanwege de opening van het nieuwe Lidl filiaal.

Het project ‘Krijg een Kans’ heeft als doel om vrouwen die zich in een sociaal isolement bevinden te stimuleren in hun ontwikkeling en zelfontplooiing. Het gaat om bijvoorbeeld vrouwen met een chronische ziekte, vrouwen die laag geschoold zijn of vrouwen die weinig inkomen of geen werk hebben. De vrouwen die voor het project in aanmerking komen, zijn woonachtig in de gemeente Meppel, Steenwijkerland, Staphorst, Westerveld, De Wolden, Assen of in Midden-Drenthe.

Lidl

De Lidl in Meppel is van het Prinsenplein naar Het Vledder verhuisd en opent binnenkort de deuren. Lidl wilde al een tijdje een nieuwe supermarkt exploiteren in Meppel, omdat de huidige supermarkt aan het Prinsenplein te klein is geworden. De nieuwbouw - met een totale oppervlakte van 2150 vierkante meter - was daarom een wenselijke oplossing.