Concordia neemt Bouwcenter Vandenberg over

Meppel - Bouwcenter Concordia hout- en bouwmaterialenhandel neemt per 1 februari Bouwcenter Vandenberg in Oosterwolde over.

De huidige eigenaren Jos en Anneke van den Berg hadden geen opvolging en zijn op zoek gegaan naar een goede overnamekandidaat. Bouwcenter Concordia heeft in de buurt van Oosterwolde al 3 vestigingen; in Heerenveen, Grijpskerk en Roden. Directeur Johan Veenstra: „Oosterwolde past precies in ons verzorgingsgebied en daarom zijn wij blij dat we tot een overeenkomst met familie Van den Berg zijn gekomen.”

Eisen

„De komende maanden worden gebruikt om de locatie grondig aan te pakken, zodat ook daar een vestiging van Bouwcenter Concordia wordt gerealiseerd die voldoet aan de eisen van deze tijd en de verwachtingen van onze klanten. Zo komt er een bouwshop en een afhaalmagazijn met een breed assortiment aan hout- en bouwmaterialen, net als op onze andere vestigingen. Wij gaan deze vestiging logistiek ondersteunen vanuit de hoofdvestiging in Meppel en dagelijks bevoorraden met de meest uiteenlopende producten om zo onze klanten nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn.”

Showrooms

Bouwcenter Concordia Oosterwolde wordt de 13de vestiging van Bouwcenter Concordia. Naast de Bouwcenter Concordia vestigingen heeft Concordia nog 2 Keuken & Bad showrooms, onder de naam Concordia Keuken & Bad in Meppel en Heerenveen en 6 showrooms van Primo Keukens in de regio, die zich voornamelijk richten op de project- en startersmarkt.