Varekamp Notariaat verhuist richting de Brink

Dwingeloo - Na ruim 175 jaar met het kantoor gehuisvest te zijn geweest bij Havezathe Westrup gaat Varekamp Notariaat verhuizen richting de Brink in Dwingeloo. Een hele verandering voor de cliënten en ook voor de medewerkers. "De helft van ons huidige team, waaronder ikzelf, hebben meer dan 30 jaar aan de Entingheweg gezeten", aldus notaris Annet Varekamp.

"Maar, we verlaten ons mooie brinkdorp niet! Wij komen nu zo’n 150 meter verderop te zitten, direct tegenover de oorspronkelijke ingang van de Sint-Nicolaaskerk. Ook weer een mooie plek. We missen straks het uitzicht op de koeien in de wei, maar krijgen er de voor Dwingeloo zo markante siepel voor terug."

Ruim een jaar geleden ontstonden de plannen om het gedeelte achter het toneel bij hotel De Brink te verbouwen. "In nauwe samenwerking met de eigenaren Mark en Annemarie Bergmans-Wesseling en met behulp van allemaal goed meedenkende lokale ondernemers hebben we er iets moois van gemaakt," aldus Annet. "Het is compact en huiselijk. Precies de prettige sfeer die ons kantoor wil uitstralen."

De verhuizing vindt plaats op vrijdag 24 januari. Op die dag is het kantoor gesloten. Vanaf maandag 3 februari staat het team van Varekamp Notariaat weer klaar op het nieuwe adres: Kerkpad 1B in Dwingeloo.