‘t Olde Bessien speelt Bed en Breekvast

Darp - Toneelvereniging ’t Olde Bessien uit Darp speelt dit jaar Bed en Breekvast op verschillende locaties in de gemeente Westerveld. Zoals gebruikelijk is de première in eigen huis. Deze vindt plaats op zaterdag 15 februari in buurthuis de Stobbe in Darp en op zaterdag 22 februari in De Veldkei in Havelte.

Ook dit jaar verschijnt ’t Olde Bessien na vele repetities weer ten tonele in Darp en Havelte. Onder leiding van regisseur Erik Bakker heeft iedere speler zich zijn of haar rol eigen gemaakt. Het blijspel in drie bedrijven is geschreven door Adriaan Vellinga. Het is een hilarisch stuk dat gedurende de repetities al vele lachspieren heeft losgewerkt.

De première vindt plaats in De Stobbe in Darp op zaterdagavond 15 februari. Op zaterdag 22 februari wordt gespeeld in ontmoetingscentrum De Veldkei in Havelte. Beide voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Gedurende de avond wordt er een verloting gehouden. In Darp wordt afgesloten met gezellige livemuziek. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de diverse sponsoren. Kaarten zijn voorafgaand aan de voorstelling verkrijgbaar aan de zaal.

Try-out

Voor de try-out op vrijdag 14 februari is de jeugd t/m 15 jaar uit Darp en Havelte uitgenodigd om te komen kijken in De Stobbe in Darp. Aanvang 19.30 uur. Toegang gratis.