Voetdeskundige FitFwd komt langs bij Fahner Schoenservice

Meppel - Een voetdeskundige van FitFwd komt vrijdag 7 februari langs bij Fahner Schoenservice in de Prinsenstraat 6 in Meppel. Wie voetklachten heeft, kan die dag terecht bij de specialist van FitFwd.

Er wordt gratis een voetafdruk gemaakt en uitleg gegeven over de werking van de Fuβelastic steunveer, een Duitse ontwikkeling. De Fuβelastic steunveer is een vervanging van de klassieke steunzool. In tegenstelling tot de traditionele steunzool, die vaak hard en statisch is, heeft de Fuβelastic steunveer een verende werking. Deze activeert de bloedsomloop, sterkt de spieren aan en maakt de zenuwblokkades vrij.

Opmars

De steunveer bevordert het op natuurlijke wijze lopen, zodat het lopen niet meer zorgt voor vermoeidheid en pijnlijke voeten. In de afgelopen 25 jaar heeft de Fuβelastic steunveer een grote opmars gemaakt in Europa en Amerika onder mensen met voetklachten en de daaruit voortvloeiende rugklachten. Deze steunveer verbetert de stand en corrigeert de voetholte. De gevoelige voorvoet wordt door het corrigerende kussentje extra ondersteund.

De pijn neemt door deze behandeling af en de banden en spieren worden krachtiger. Ook wordt door het verende effect bij iedere stap de totale voetvlakte gemasseerd, wat een goede doorbloeding bevorderd. Bijkomend voordeel van de Fuβelastic steunveer is het handzame formaat, het is namelijk zo dun als een bankpasje en past daardoor in elke schoen.

Mensen met voet-, knie-, heup- en rugklachten kunnen zich uitvoerig laten informeren over de Duitse uitvinding. Aanmelden is wenselijk en kan via: 06-18663704.

Kijk voor meer informatie op www.fitfwd.com