Pure Power Gym heropent; open dag mét bekende namen

Meppel - Pure Power Gym viert op zaterdag 1 februari de heropening met een open huis. Van 9.00 tot 18.00 uur staan de deuren open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen. Om 15.15 uur is de officiële opening van de gym.

Nadat Pure Power Gym in november 2019 is overgenomen, zijn er veranderingen doorgevoerd aan de hand van de wensen van de leden. De boksarena is vergroot en ook de fitness heeft extra ruimte gekregen. Daarnaast is er een groot aantal nieuwe apparaten toegevoegd en beschikt Pure Power Gym over een torque tank; een uniek apparaat voor een volledige body workout. De komende tijd worden de groepslessen uitgebreid met lessen op het gebied van dans en yoga, hiervoor is een dans- en yogastudio ingericht.

Bekende namen

Zaterdag 1 februari wordt de fitness geopend met medewerking van Wesley Vissers, IFBB professioneel bodybuilder. Voor de opening van de boksarena komt een aantal bekende namen uit de vechtsportwereld naar Meppel, waaronder Georgina van der Linden (Enfusion wereldkampioen), Gegard Mousasi (kampioen MMA) en Ramon Voorn (oud bokser, 5x NL kampioen zwaargewicht).

Naast de officiële heropening zijn er gedurende de dag diverse activiteiten. Zo zal er om 16.00 uur een yogademonstratie zijn van de nieuwe yogadocente Petra Diepstra.

Hele gezin

Pure Power Gym is de sportschool waar het hele gezin met plezier kan sporten en fit kan worden onder leiding van deskundige instructeurs. Naast fitness en personal training wordt er een groot aantal groepslessen aangeboden waaronder (kick)boksen, boks je fit, MMA, ladies only boksen, The Boxxx, dans en yoga.

Pure Power Gym bevindt zich aan de Hesselterlandweg 6 in Meppel.