Koekanjer training krijgt vervolg

Koekange Na het succes van de eerste editie wordt ook dit jaar een Loop Rondje Koekange georganiseerd. Beginnende lopers kunnen een clinic volgen.

Loopgroep Koekange zorgt ervoor dat iedere deelnemer de 5 km kan hardlopen op tweede pinksterdag. Samen met hun trainers stomen zij de lopers in 14 trainingen klaar voor de start. Deelname aan deze trainingen en het inschrijfgeld voor het Loop Rondje Koekange kost € 50,-.

De eerste training is op dinsdag 25 februari, de laatste training voor deze clinic is dinsdag 26 mei. De clinicgroep gaat in het dorp trainen met een eigen trainer. Deze train(st)ers zijn deskundig en ervaren. Met aandacht voor techniek, conditie, coördinatie, ademhaling en vooral plezier zorgen zij voor leuke afwisselende trainingen.

De training op de dinsdag duurt van 19.30 tot 20.30 uur. De start is bij de parkeerplaats van Korfbalvereniging KIA, Sportlaan 41, Koekange. De clinic kan alleen bij voldoende deelname gehouden worden. De trainingstijden/dagen kunnen iets anders worden.

Voor meer informatie en aanmelden (voor 15 februari): loopgroepkoekange@gmail.com of kijk op facebook.com/LoopgroepKoekange

Meer informatie over het Loop Rondje Koekange zie : https://looprondjekoekange.beesports.nl