Pets Place neemt Dier All-in over in Meppel

Meppel - Een gunstige locatie en een groter, meer praktisch pand; daar waren ze bij Pets Place naar op zoek. En die plek is gevonden. Op 30 januari openden de deuren aan de Touwstraat 55, voorheen de locatie van Dier All-in. De heropening wordt 29 februari gevierd.

Opening

„Het assortiment in de winkel is uitgebreid, waardoor wij nu nog meer huisdiereigenaren naar tevredenheid kunnen helpen. Het vertrouwde team van Pets Place is aangevuld met de 2 vaste krachten van Dier All-in”, zegt assistent-bedrijfsleider Daniëlle Kooijman.

De officiële opening vindt plaats op 29 februari. De eerste 50 klanten krijgen een goedgevulde goodiebag en er komt een professionele dierenfotograaf langs met een mobiele studio. Tegen een kleine vergoeding kunnen baasjes mooie foto’s laten maken van hun huisdier. Daarnaast zijn er allerlei acties, waarbij hoge kortingen worden gegeven. Medewerkers van de dierenambulance Meppel-Steenwijk zijn aanwezig om informatie te geven over het werk dat ze doen.

Er is ook een proeverij én een ballenbak voor honden. In het filiaal bevindt zich ook een trimsalon, Pets Place zoekt nog een trimmer die hier aan de slag wil.

Kijk voor meer informatie op de website: www.petsplace.nl.