Oefentherapie en Mensendieck bieden een gratis consult

Meppel/Staphorst - Wie last heeft van lichamelijke pijn, slapeloosheid of moeilijk kan ontspannen, kan terecht bij Cesar en Mensendieck therapie. De oefentherapeuten bieden vanaf World Sleep Day, 13 tot en met 20 maart een gratis consult bij de praktijken in Meppel en Staphorst.

Tijdens het gratis consult helpen de oefentherapeuten cliënten om meer duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van hun klachten en of deze verholpen of verminderd kunnen worden. De oefentherapeut is een paramedicus die expert is in houding en beweging en zich gespecialiseerd heeft in slaapoefentherapie. Voor alle klachten van patiënten en cliënten van alle leeftijden wordt een passende behandeling uitgestippeld.

Praktijken

Bij de Mensendieck Meppel aan de Zuiderlaan 146 in Meppel zijn de oefentherapeuten gespecialiseerd in klachten bij de zwangerschap, slapeloosheid, nek-, schouder- en rugklachten, hoofdpijn, hernia en klachten die te maken hebben met spanning/stress. Een afspraak maken kan via (0522) 292059 of via www.mensendieckmeppel.nu.

De collega van Cesar Meppel aan de Ezingerweg 56-57 richt zich voornamelijk op chronische pijn, Parkinson (ook beweeggroepen), nek-, schouder- en rugklachten en slaapproblemen. Een afspraak maken kan via 06 52008076 en www.cesarmeppel.nl.

De Cesar praktijk in Staphorst is gevestigd aan het Pottieserf 32 en hier kunnen mensen terecht voor chronische pijn, slaapproblemen, nek-, schouder-, rug- of spanningsklachten. Een afspraak maken kan via 06 13250564 of via www. cesarstaphorst.nl

Alle drie praktijken zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici en behandelen ook arbeidsgerelateerde klachten, rug- en bekkenklachten, ademhalingsklachten, heup-, knie- en voetklachten en chronische aandoeningen.