Tapilux verhuist naar voormalig Scheer & Foppen-pand

Meppel - Eerst volgt er nog een grote verbouwing, maar eind augustus is het dan eindelijk zo ver: Tapilux Woninginrichting aan huis opent de deuren aan de Hoofdstraat 103 in Meppel, de voormalige locatie van Scheer & Foppen. Eigenaar Klaas Vedder kan niet wachten tot het zover is.

„We zijn er nu al een tijdje mee bezig, maar eindelijk is het officieel. We gaan het groots aanpakken, want het gebouw krijgt een complete make-over. Van binnen én van buiten.”

Momenteel ligt het ontwerp voor de gevel van het pand bij de gemeente en ondertussen is Vedder in gesprek met de architect over de inrichting binnen. „De winkelruimte is een stuk groter dan in het huidige pand. Ik ga van 150 vierkante meter naar 250 vierkante meter. Dan moet je wel even goed kijken hoe je dat praktisch kunt inrichten.”

Kasten

Eén ding weet de ondernemer al wel: er worden meer kasten op maat gepresenteerd in de nieuwe winkel. „Er zijn zoveel mogelijkheden, maar die kan ik nu niet allemaal laten zien. Straks wel. Als ik zou willen, zou ik het hele pand vol kunnen zetten met kasten en dan nog kan ik ze niet allemaal kwijt, zoveel opties zijn er. Maar het is heel fijn om toch wat meer voorbeelden aan klanten te tonen.”

Klaas kijkt er heel erg naar uit om Tapilux op de nieuwe locatie te openen. „Het is een mooi ruim pand, op een mooie plek met genoeg parkeerruimte eromheen.”

Tapilux

Wie op zoek is naar een complete woninginrichting, is bij Tapilux Woninginrichting aan huis, momenteel nog te vinden aan de Groenmarkt 11 in Meppel, aan het juiste adres. Tapilux heeft een ruim assortiment aan vloeren, raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat. Eigenaar Klaas Vedder staat klaar om advies te geven. Kijk voor meer informatie op: www.woninginrichting-aanhuis.nl/winkels/meppel