Aanmelden voor Mini Meppel gaat door, vraag is of Mini Meppel doorgaat

Meppel Het bestuur van Mini Meppel heeft nog niet besloten of het evenement dit jaar door kan gaan. Mini Meppel vindt dit jaar plaats van 7-10 juli. De organisatie kijkt op 1 juni hoe de situatie is en besluit dan of het evenement door kan gaan.

Het bestuur hoopt dat het evenement door kan gaan, maar alleen als de situatie het toelaat, het veilig is en het is toegestaan. „Kinderen leveren op dit moment ontzettend veel in. Weinig tot geen contact met familie en vriendjes. Geen school, geen sport, geen verjaardagsfeestjes. Ook zijn er veel gezinnen die financieel hard getroffen worden door deze crisis waardoor een zomervakantie er dit jaar niet in zit.”

Wat in ieder geval nog wel doorgaat is het aanmelden voor Mini Meppel. Dit gebeurt echter niet zoals gebruikelijk in Herberg ‘t Plein, maar deze keer gaat dat digitaal. Aanmelden kan via www.minimeppel2020.nl, of door de inschrijfformulieren in de brievenbus van Cafe nr. 17 aan het Kerkplein 17 te deponeren. De organisatie brengt nog geen inschrijfgeld in rekening.

Aanmelden kan tot en met 1 april.

Laatste editie

Het is dit jaar de laatste editie van Mini Meppel Maritiem. Het evenement moet namelijk op zoek naar een andere locatie, nu Bleekerseiland is verkocht.