Creatieve kinderen winnen tegoedbon bij Tapilux

Meppel - Nadat de maatregelen tegen het coronavirus werden aangescherpt en veel mensen thuis bleven, bedacht Klaas Vedder van Tapilux Woninginrichting aan Huis een originele actie. Kinderen konden namelijk knutselen voor een cadeaubon.

Bij de ingang van Tapilux Woninginrichting aan Huis, aan de Groenmarkt, plaatste de ondernemer een aantal rekken met daarin verschillende stoffen. Kinderen mochten daar gratis een lap stof uitzoeken en er iets moois van knutselen. Vervolgens plaatsten ze een foto van het eindresultaat op social media onder vermelding van #tapilux. Zo’n 10 kinderen sloegen aan het knutselen en maakten de mooiste creaties. Uiteindelijk koos Vedder de top 3.

De eerste prijs ging naar Fleur Scheerhoorn. Zij mag een bon van Top1Toys ophalen ter waarde van 50 euro. De tweede plek is voor Alida van de Molen. Alida mag voor 25 euro aan speelgoed uitzoeken. Malenthe Jansen is derde geworden. Haar tegoedbon is 10 euro waard.

De winnaressen kwamen hun prijs een voor een ophalen bij Tapilux. „Het was een geslaagde actie, ik heb er leuke reacties op gekregen”, zegt de ondernemer.

De actie was een samenwerking van Tapilux en Top1Toys.