Bad Hesselingen verlengt badenkaarten en abonnementen

Meppel - Het verbod om sportaccommodaties, waaronder ook zwembaden, open te stellen geldt in ieder geval tot en met 28 april. Dat betekent dat ook bij Bad Hesselingen geen activiteiten worden georganiseerd. Om het publiek tegemoet te komen, worden alle abonnementen en badenkaarten verlengd met de periode dat het zwembad gesloten is.

Medewerkers zitten overigens niet stil. Het team van Bad Hesselingen is druk bezig met opruimen, schoonmaken, repareren, verven, technisch onderhoud en allerlei andere verbeteringen aan het zwembad. „En we hebben een paar fraaie verbeteringen aangebracht in het zwembad. We kunnen niet wachten om die te kunnen laten zien”, laat het team weten.

Drie keer per week geven badmeester Wilco en mascotte Hessie een online zwemles. Dat betekent dat de kinderen die zwemles krijgen, nu een leuke opdracht krijgen om thuis te oefenen.

Maatregelen

„Het volledige pakket aan maatregelen dat in Nederland is ingezet is zeer ingrijpend, maar noodzakelijk om samen het coronavirus te kunnen bestrijden. Hoe vervelend dat ook is voor wie dan ook. Wij missen onze trouwe klanten en bezoekers. We missen de gezelligheid in het zwembad, de kinderen die stralen van plezier, de opa’s en oma’s met hun kleinkinderen, de aqua-sporters, de sauna-gasten, de nagenieters in het restaurant, de zonnebankliefhebbers, de zwemleskinderen, de banenzwemmers, de verenigingen, de klimmers, de minigolfers, de kinderfeestvierders en iedereen die ons zo graag komt bezoeken.”