Feliciteren als je er niet bij kunt zijn

Aangeboden door: Regiobloemist.nl

Is je vriend, vriendin, buur, oma, opa, of ander familielid jarig? Gefeliciteerd! Helaas kun je er vandaag niet bij zijn, omdat je ziek bent, omdat de jarige niet fit is, omdat je verplichtingen hebt zoals werk, of omdat je te ver weg woont. Toch wil je de jarige vandaag feliciteren. Maar hoe laat je nu echt merken dat je niet even snel ‘gefeliciteerd’ zegt, maar echt diegene alle goeds wenst op z

Maar hoe laat je nu echt merken dat je niet even snel ‘gefeliciteerd’ zegt, maar echt diegene alle goeds wenst op zijn of haar verjaardag? Lees dit blog voor de beste suggesties om iemand te feliciteren.

Gefeliciteerd whatsappen

Whatsapp brengt mensen dichter bij elkaar door even snel berichtjes te sturen, om te vragen hoe het gaat, om afbeeldingen en video’s te delen. Whatsapp biedt de mogelijkheid om ‘gefeliciteerd’ te appen naar de jarige. Je drukt op het pijltje voor verzending en de jarige kan het berichtje zien. Maar denk je dat een appje lang bijblijft? Het is tegenwoordig zo gewoon om een appje te versturen met gefeliciteerd. Zo makkelijk. Misschien een beetje te makkelijk als je iemand echt wilt laten weten dat je het jammer vindt dat je niet op zijn of haar verjaardag kunt zijn?

Een kaartje

Een kaartje, die krijgen de meeste mensen niet meer zoveel in de brievenbus. Daarom is een kaartje al wel veel specialer dan een appje. Een kaartje met een leuke opdruk is leuk en een persoonlijke tekst erin maakt het een klein cadeautje. Maar je kunt ook een kaartje handletteren. Dan schrijf je met sierlijke letters je gefeliciteerd boodschap op de voorkant van de kaart en je ontwerpt de hele kaart zelf. Persoonlijker kan haast niet!

Speciale bloemen om gefeliciteerd te zeggen

Wil je echt een cadeau sturen om gefeliciteerd te zeggen en de felicitatie ook persoonlijk maken? Stuur dan een mooie bos bloemen. Deze kun je bij verschillende partijen online bestellen en laten bezorgen. Vaak kan het, als je voor het middaguur bestelt, dezelfde dag nog bezorgd worden. En je kunt ook daar een extra kaartje bijvoegen met een persoonlijke boodschap. Een bos bloemen kun je bij de meeste online bloemisten ook nog uitbreiden met cadeaus als chocolade, wijn of een knuffelbeer. Dit is misschien wel de beste manier om gefeliciteerd te zeggen als je zelf niet bij de jarige kunt zijn!

Bestel bloemen online

Bloemen bestel je gemakkelijk online. Bekijk het aanbod en zoek een feestelijk boeket uit. Een online bloemist waar je ook nog eens extra cadeaus kunt bestellen is bijvoorbeeld Regiobloemist. Kijk op hun site voor meer informatie. Ze hebben zelfs speciale boeketten geselecteerd om gefeliciteerd te zeggen!