Voor een hypotheekgesprek hoef je de deur niet uit

Aangeboden door: Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland

De Rabobank helpt je ook in deze tijd van coronamaatregelen met het realiseren van je woondroom. Jouw gezondheid en die van de Rabobankmedewerkers staan daarbij voorop. Voor een hypotheekgesprek hoef je daarom de deur niet uit. Daarvoor biedt de bank je een eenvoudig, persoonlijk en veilig alternatief: het videogesprek.

Videogesprek met financieel adviseur Rabobank: snel en gemakkelijk

Je wilt een huis kopen en hebt behoefte aan inzicht in je financiële mogelijkheden. Je wilt weten of het mogelijk is om je hypotheek over te sluiten? Wellicht vind je het prettig om al vrij snel met een deskundige in gesprek te gaan. Gewoon thuis vanaf de bank, of waar je ook bent. Via een videogesprek krijg je gemakkelijk financieel advies. Je voert dit gesprek via je computer, laptop, tablet of smartphone.

Hoe werkt een videogesprek?

Eigenlijk is een videogesprek precies hetzelfde als een live gesprek met een financieel adviseur, maar dan via video. Er worden dezelfde onderwerpen besproken als bij een ‘gewone’ afspraak. Je bespaart een hoop reistijd en je hebt al je administratie meteen bij de hand. Een afspraak voor een videogesprek is zo gemaakt. Ga daarvoor naar www.rabobank.nl/hypotheek of bel (0522) 52 23 00.