Damesmode Dekker denkt ook nu met de klant mee

Zuidwolde - Damesmode Dekker in Zuidwolde is bij velen wel bekend. Een ruime winkel aan de Hoofdstraat 53 met veel bekende merken zoals Gerry Weber, Rabe, Frank Walder, Roberto Sarto, grote maten mode zoals Samoon en Via Appia Due als ook de jongere mode zoals Taifun, Poools, HV Polo, Helena Hart en Another Woman.

Maar Damesmode Dekker verkoopt ook nachtmode, ondermode en beenmode. En daarnaast de juiste accessoires om de outfit compleet te maken.

„Door de ruime winkel en grote paskamers is het bij ons mogelijk om op veilige afstand te winkelen. Natuurlijk kunt u van ons advies verwachten zoals u van ons gewend bent. En doordat wij een grote koffietafel hebben kunnen we ook hier genoeg afstand bewaren en staat de koffie of thee klaar”, vertellen Hester, Henk en Rianne Dekker elkaar aanvullend.

Thuis bezorgen

„Een van de mooie extra’s bij Damesmode Dekker is onze gratis ophaalservice waarbij we u ophalen en na het winkelen in onze winkel ook weer thuisbrengen. Omdat deze extra service helaas nu in verband met de coronacrisis niet mogelijk is, bezorgen wij nu ook bij u thuis. Heeft u speciale wensen of misschien wel iets op Facebook of Instagram gezien? Laat het ons weten en samen overleggen we dan wat we voor u kunnen betekenen. U kunt zelf bellen of iemand anders dat laten doen. Wij zorgen dan dat de kleding bezorgd wordt en dat u dit dan fijn thuis kunt passen. Neem contact met ons op via tel. 0528-373288 of mail naar info@damesmodedekker.nl.”

De eigenaren en medewerkers sluiten af met: „Wij staan ook nu graag voor u klaar met hulp en advies, maar natuurlijk met in acht neming van de regels van het RIVM. Hopelijk tot ziens.”