TennisMeppel traint jeugd op banen Tivoli TC

Meppel - Ook TennisMeppel is inmiddels weer van start gegaan met het geven van trainingen aan de jeugd. Nadat trainer Danny Kleijn woensdag al bij TV Westrup in Dwingeloo het spits had afgebeten, brengt hij sinds donderdag - samen met Mattheo Knoop en Silvester Jorna - op de banen van Tivoli TC de kinderen de fijne kneepjes van het tennis bij, uiteraard op gepaste afstand.

Trainer Jorna: „Toen ik voorzitter Anton Klunder van Tivoli TC vroeg of wij hun tennisbanen voor onze jeugdtrainingen mogen gebruiken, reageerde hij meteen enthousiast en bereidwillig. We betalen netjes de huur en onze trainingen zijn coronabestendig. Het is grandioos, ook bij Tivoli vinden ze dat kinderen zo veel mogelijk moeten kunnen sporten.”

Doordeweekse dagen

Van de jeugd die TennisMeppel onder zijn hoede heeft speelt ongeveer de helft normaliter bij MLTC, maar ook niet-leden (voor kennismakingslessen) en jeugdleden van Tivoli TC nemen deel aan deze trainingen. „Het aantal kinderen en lesuren varieert per dag. We geven in elk geval trainingen op doordeweekse dagen, maar in afstemming met Tivoli kan dat ook in het weekend”, aldus Silvester Jorna.