Herman Jubbega is Mitsubishi Excellent Dealer of the Year

Meppel Autobedrijf Herman Jubbega is verkozen tot Mitsubishi Excellent Dealer of the Year. Dit betekent dat het familiebedrijf uit Meppel de op één na beste dealer van Nederland is. „Wij zijn trots dat wij deze titel hebben gekregen door hoge scores op klanttevredenheid, persoonlijke service, uitgebreid aanbod en een vakkundige werkplaats.”

„Mede dankzij onze klanten hebben wij deze prijs kunnen winnen, door hun tevredenheid hebben wij de juiste scores kunnen halen. Ook in de toekomst zullen wij steeds kijken naar mogelijkheden om onze service uit te breiden en te verbeteren”, aldus Jelmer Jubbega.

Creatief

Zeker in deze lastige corona tijd proberen de medewerkers van Autobedrijf Herman Jubbega de klant op een nieuwe manier te bedienen. „Het virus maakt ons creatief en biedt ook kansen. Wij bieden diverse mogelijkheden aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, waarbij alle veiligheidsvoorschriften in acht worden genomen”, laat Jelmer Jubbega weten.

Private Shopping

Onder meer zijn zij gestart met Private Shopping, online bezichtiging van een nieuwe auto of occasion via Whatsapp of Skype en ook een proefrit aan huis behoort tot de mogelijkheden. Voor onderhoudsafspraken bieden zij een haal- en brengservice aan. „Naast klanten met hun Mitsubishi weten steeds meer klanten met een ander merk onze werkplaats te vinden. Of het nou een Opel, Citroën of een ander merk is, wij beschikken over de nieuwste apparatuur om alle merken te kunnen onderhouden. Voordat wij aan een onderhoudsbeurt beginnen krijgt de klant een prijsopgave van de verwachte kosten, dus geen verrassingen achteraf”, sluit Jelmer af.

Autobedrijf Herman Jubbega, Blankenstein 520 in Meppel, (0522) 242525 of www.hermanjubbega.nl.