Spaarzegelactie Dierckxsens is weer van start

Meppel - De bekende spaarzegelactie van Dierckxsens menswear in samenwerking met de Meppeler Courant is weer losgebarsten. De actie loopt tot en met 7 juni.

Na vele jaren is de actie in zowel het voor- als het najaar nog elke keer een succes, volgens Jan-Mark Dierckxsens, eigenaar van de gelijknamige herenmodezaak in Meppel en Hoogeveen.

Online zegels sparen

Naast het vertrouwde zegeltjes plakken op de spaarkaart, kunnen lezers er ook weer voor kiezen om online zegels te sparen. Gewoon met de mobiele telefoon. Wel zo gemakkelijk. Deze manier werkt als volgt: de zegel in de krant is een QR-code. Door met de telefoon de zegel te scannen, wordt de zegel op de telefoon binnengehaald. De spaarkaart kan aan de hand van de telefoon worden getoond in de herenkledingzaak in zowel Hoogeveen als Meppel. „Deze nieuwe methode geeft gemak en comfort. Dat vinden mannen wel zo fijn.”

Al bijna twintig jaar is de spaarzegelactie een vast gegeven. Gestart als overhemdenactie, werd in de loop der jaren het assortiment uitgebreid. Zo konden voor een zeer aantrekkelijke prijs ook poloshirts (in de zomer) en truien (in de winter) worden aangeschaft. Maar daar waar het allemaal mee is begonnen, blijkt toch het meest succesvol: de overhemden. „We laten de overhemden maken op steeds hetzelfde adres. Het zijn kwaliteitsoverhemden van een Europees fabricaat.”