Fizz en The Post bundelen krachten

Meppel - Het strategisch online marketingbureau FIZZ | Digital Agency uit Meppel en contentmarketingbureau The Post uit Zwolle bundelen de krachten in een strategische samenwerking.

„The Post en FIZZ | Digital Agency gaan verregaand samenwerken door de kernmiddelen, kennis en capaciteiten te delen. Deze samenwerking verbetert onze concurrentiepositie en maakt ons interessanter voor meerdere grote opdrachtgevers”, legt Michiel ten Brink van FIZZ | Digital Agency uit. Yossip de Jong van The Post vult aan: „The Post en FIZZ hebben allebei de ambitie om zowel nationaal als internationaal verder te groeien. Met deze samenwerking bundelen we onze krachten om die doelen te behalen en onze opdrachtgevers op een breder vlak te bedienen.”

Twee bedrijven

6Degrees Media Group, de holding waar FIZZ | Digital Agency onder valt, heeft de aandelen van The Post volledig overgenomen. FIZZ | Digital Agency en The Post behouden hun eigen naam en signatuur. Michiel: „Wij vinden het belangrijk dat de specialismen van beide bedrijven nog verder worden verdiept. Daar hebben de markt en het vak behoefte aan. Klanten en prospects kunnen met een nog sterkere profilering hun marktpositie versterken.”

Meer diepgang

Carlijn Postma van The Post: „Door de samenwerking kunnen we nu gespecialiseerde klantteams samenstellen. Dat geeft onze relatie met opdrachtgevers meer diepgang en zorgt uiteindelijk voor nog betere resultaten. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat deze stap nog veel meer gaat opleveren.”

Met de overname van The Post heeft 6Degrees Media Group (6dgmediagroup.nl) een grote stap gezet. Het brengt de omvang naar 60 medewerkers met een omzet van 6,5 miljoen Euro. De vestiging in Amsterdam wordt onderdeel van een strategische positie van de groep.