Avond fietsvierdaagse Vledder komt niet meer terug

Vledder – De Avond fietsvierdaagse van Vledder stopt er helemaal mee. Net als vele andere organisaties van evenementen is ook Stichting De Wielen genoodzaakt hun jaarlijkse evenement de Avond fietsvierdaagse, gepland op 10, 11, 12 en 13 juni af te gelasten in verband met het coronacrisis. Het bestuur maakt tevens bekend dat het de laatste keer geweest zou zijn.

Het bestuur had namelijk al besloten, na dit jaar, een punt te zetten achter het organiseren van dit evenement. „Het is dit jaar 40 jaar geleden, dat we gestart zijn. We hebben altijd met veel plezier en inzet geprobeerd mooie routes uit te zetten door de prachtige natuur, die onze gemeente rijk is", laat het bestuur weten.

Financieel

„De reden dat we stoppen is, dat het aantal deelnemers jaarlijks fors terug loopt en het daardoor financieel niet meer mogelijk is om dit evenement te organiseren. De organisatie bedankt hierbij dan ook alle vrijwilligers en sponsoren voor hun inzet op welke manier dan ook. Samen met hen hebben wij dit jaarlijkse evenement mogelijk kunnen maken."

Het Stichtingsbestuur van de Avond Fietsvierdaagse bestond uit voorzitter Hendrik Dooren, secretaris-penningmeester Jacob Have, Frans Veldhuizen (organisator routes), Diny Rozeboom (catering) en Martin Alta (controle).