Gert Klamer is nieuwe voorzitter Red Giants

Meppel - Reuf Azdahic, sinds 2018 voorzitter van Red Giants, heeft tijdens de algemene ledenvergadering van deze Meppeler basketbalvereniging de bij zijn functie behorende hamer overgedragen aan Gert Klamer.

Azdahic stroomde in 2018 vanuit de rol van secretaris door naar die van preses. Hij heeft het voorzitterschap in de afgelopen seizoenen vol passie voor z’n rekening genomen. Desondanks heeft Azdahic ervoor gekozen zich niet opnieuw beschikbaar te stellen en de voorzittershamer over te dragen aan een ander lid van Red Giants.

Sabbatical

Een van de redenen dat hij stopt als voorzitter is dat hij een sabbatical van 3 maanden opneemt waarin hij samen met zijn vrouw gaat genieten van de rust in hun vakantieverblijf in Kroatië. Ongetwijfeld neemt Reuf Azdahic in de toekomst weer een vrijwilligerstaak binnen Red Giants op zich en kan de vereniging blijven rekenen op zijn gedrevenheid en inzet.

Mooie toekomst

De nieuwe voorzitter Gert Klamer is zeker geen onbekende binnen Red Giants. Meerdere functies zijn reeds door hem binnen de Meppeler basketbalvereniging bekleed. De club heeft er het volste vertrouwen in onder zijn bezielende leiding verder te kunnen bouwen aan een mooie toekomst voor het basketbal in Meppel.