Coop Simonides ondersteunt lokale verenigingen met taartenactie

Vledder/Diever - Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat veel verenigingen het financieel moeilijk hebben. Coop Simonides start daarom een sponsoractie.

Vanaf donderdag 11 juni kunnen klanten bij Coop Diever en Coop Vledder een appeltaart kopen voor 4,99 euro. Ook is het mogelijk om een tegoedbon te kopen om de taart op een later moment op te halen. Per appeltaart doneert Coop Simonides 3 euro. Klanten kunnen hierbij zelf aangeven welke vereniging zij willen steunen.

Doede Simonides: „Door het afgelasten van competities en toernooien lopen verenigingen een deel van hun inkomsten mis. Op deze manier kunnen we samen met de inwoners van regio Vledder en Diever de verenigingen helpen. Want als de coronacrisis achter de rug is wil iedereen - van supermarktmedewerker tot verpleegkundige en van onze jeugd tot senioren - weer lekker kunnen ontspannen bij hun vereniging.

Aanmelden via de mail

Verenigingen die voor financiële steun in aanmerking willen komen kunnen zich tot uiterlijk 4 juni aanmelden via simonides.diever@coop.nl.

De taartenactie loopt vier weken, start donderdag 11 juni en eindigt zondag 5 juli.