Dwingeler Fiets4Daagse is alsnog afgelast

Dwingeloo - Na lang wikken en wegen is besloten om de Dwingeler Fiets4Daagse 2020 af te gelasten. Het evenement stond op de agenda voor de laatste week van augustus, maar tot 1 september zitten alle activiteiten met grotere groepen deelnemers in het hele land door de corona op slot.

Het is heel spijtig, want de organisatie was al nagenoeg rond en alle routes lagen al klaar. Bovendien is het ieder jaar een mooie gelegenheid om Dwingeloo en dorpshuis Over-Entinghe op de kaart te zetten.

Knooppunten

Dat betekent natuurlijk niet dat er deze zomer niet lekker gefietst kan worden. Op de website van de Dwingeler Fiets4Daagse zijn binnenkort vier verschillende routes van 25, 40 en 60 km te zien. Deze zijn te volgen aan de hand van knooppunten. Deelnemers zullen op deze manier wel de leuke binnendoor weggetjes moeten missen, maar die worden dan de verrassing voor volgend jaar.

„We hopen dan ook weer een beroep te kunnen doen op alle vrijwilligers, die ieder jaar de Fiets4daagse tot zo’n succes maken", zegt de organisatie, die iedereen veel plezier met deze routes toewenst.