Autobedrijf Korterink is nu ook Suzuki-dealer voor Zwolle en omgeving

Rouveen/Zwolle - Ook na ruim 50 jaar is Autobedrijf Korterink nog zeker nog niet uitgegroeid. Sterker nog: het familiebedrijf is volop in ontwikkeling en mag zich sinds 1 maart officieel Suzuki-dealer noemen voor de regio Zwolle.

Korterink is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie en vertegenwoordigt de merken Toyota, Ford, Skoda en al geruime tijd Suzuki vanuit hun vestiging in Rouveen (de Lichtmis). Met de recente uitbreiding van het gebied ‘Groot-Zwolle’ voor Suzuki is Korterink klaar voor de toekomst. André Korterink legt uit waarom de uitbreiding van Suzuki met de regio Zwolle een perfecte aanvulling is op het bestaande aanbod van Korterink. „Korterink is altijd op zoek naar nieuwe manieren om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met Suzuki zijn we in 2016 gestart in Rouveen. Het merk levert kwaliteit en heeft een bewezen reputatie op het gebied van betaalbare en moderne modellen.”

Mooie toekomstplannen

Autobedrijf Korterink zal de Suzuki-rijders voor de regio Zwolle gaan bedienen vanuit de moderne en in 2017 nieuw gebouwde vestiging aan de Lichtmis (Rouveen). Deze locatie is makkelijk en snel bereikbaar door de ligging pal aan de A28. Met een regiofunctie voor de plaatsen Zwolle, Meppel, Steenwijk en Kampen is Korterink ervan overtuigd in deze regio samen met Suzuki door te kunnen groeien.

„Suzuki heeft mooie toekomstplannen en wij zijn daar graag een onderdeel van. Voor ons is het daarom het perfecte moment om verder te gaan uitbreiden met Suzuki”, vertelt André Korterink. „De uitbreiding van ons rayon is voor ons een belangrijke stap, want zo zorgen we ervoor dat we klaar zijn voor de toekomst. Dit biedt ons de continuïteit die we nodig hebben, terwijl bijvoorbeeld ook onze eigen schade-afdeling kan doorgroeien. Alle lichten staan op groen en we blijven hard werken om Korterink nog sterker te maken.”