Zo geef je zakkenrollers geen kans

Aangeboden door: The Bagstore

Het is misschien een wat negatieve insteek, maar we kunnen er niet omheen. Als de terrassen weer opengaan, worden ook zakkenrollers meer actief. Als de zon schijnt zien ze kansen, maar jij ook!

Als je in het buitenland op vakantie was, werd je er regelmatig voor gewaarschuwd. Vooral op drukke pleinen, op markten en bij festivals bleken zakkenrollers en tasjesdieven actief. Je moest goed letten op je leren rugzak. Daarom werd aangeraden je bezittingen zo dicht mogelijk bij je te dragen. Het liefst zo dicht mogelijk tegen je lijf, bijvoorbeeld in een tas op je buik, of in een klein tasje onder je trui. 

Nu we niet of nauwelijks naar het buitenland af zullen reizen, moeten we niet denken dat het ons in eigen land niet gaat overkomen. Als de zon schijnt blijken we nog altijd gretig het strand en straks ook weer de terrassen op te zoeken. Voer voor lui met minder goede bedoelingen. 

De oplossing: een anti-diefstal rugzak van snijvast materiaal

Een rugzak lijkt vragen om moeilijkheden. Toch is er een rugzak waarmee zakkenrollers geen schijn van kans maken en die met recht de anti diefstal rugzak wordt genoemd. De rugtas is gemaakt van snijvast materiaal en heeft onzichtbare ritsen. De rugzak ziet er stijlvol uit en is in meerdere grijstinten en in zwart verkrijgbaar. Daar kun je goed mee voor de dag komen, zowel in de vrijetijd als naar kantoor. Voor wie regelmatig belangrijke zaken met zich meedraagt zoals dossiers, een laptop, portemonnee, sleutels en ga zo maar door, is dit eigenlijk een must. 

Kies voor een laptoptas dames goed af te sluiten met een stevige rits

Een standaard laptoptas dames is kwetsbaarder dan de hier genoemde anti-diefstal rugzak, maar wie liever geen rugzak draagt kan hier heus mee uit de voeten mits je er eentje kiest die met een stevige rits is af te sluiten. Zorg ervoor dat de laptop goed en veilig opgeborgen is in het speciaal daarvoor aangebrachte beschermde laptopvak. Draag de laptoptas desnoods met de bijgeleverde schouderband over je schouder en maak deze zo kort dat de tas onder je bovenarm geklemd zit. 


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!