Plus Nanning in Balkbrug wordt Jumbo

Balkbrug - Supermarktondernemer Frank Nanning uit Balkbrug stapt over van de Plus-formule naar Jumbo. De twee partijen hebben overeenstemming bereikt over een overstap per 2 januari 2021.

Vanaf die datum gaat de supermarkt na een aanpassing en vergroting verder onder de vlag van Jumbo. Alle medewerkers van Plus Nanning zijn hierover woensdag geïnformeerd.

„Mijn ambities met de winkel en de dienstverlening aan klanten sluiten nauw aan bij de visie van Jumbo en de mogelijkheden die het concern biedt aan zelfstandige supermarktondernemers,” aldus Nanning.

Frank Nanning wil zijn klanten meer 'foodbeleving' bieden. Daarbij valt te denken aan versbereide maaltijden en een uitgebreider aanbod van verse, gezonde en lekkere producten. „De klanten in Balkbrug en omgeving laten weten hier in toenemende mate behoefte aan te hebben,” zegt hij.

Supermarktfamilie

Voorafgaand aan de opening van de nieuwe winkel wordt het pand aan de Ommerweg grondig aangepast en vergroot. Dat is nodig om de Jumbo formule volledig tot zijn recht te laten komen. Op 2 januari 2021 neemt Nanning, die als telg uit een supermarktfamilie de winkel ruim tien jaar geleden van zijn vader overnam, afscheid van de Plus formule. Al zijn huidige medewerkers gaan met behoud van hun arbeidsvoorwaarden over naar de nieuwe winkel.