Outdoor Zuidwolde komt alsnog op de agenda

Hippisch De Wolden maakt een treurig jaar door, maar er gloort licht aan het eind van de tunnel. De organisatie van Outdoor Zuidwolde heeft het plan opgevat om toch iets te organiseren. In samenwerking en mede op initiatief van een aantal ruiters is besloten om een wedstrijd te organiseren. Of er publiek wordt toegelaten, wordt nog met de gemeente De Wolden besproken.

Deze Outdoor Zuidwolde staat nu gepland van 13 tot en met 16 augustus. Belangstellenden kunnen deze datum alvast in hun agenda noteren. Het voorbehoud dat eerst voor dit evenement werd gemaakt, is door de versoepelingen van de coronamaatregelen weggenomen. Er wordt een compleet programma aangeboden met de volgende springrubrieken genoteerd: paarden BB tot en met ZZ; paarden 4-, 5- en gecombineerde 6- en 7-jarigen rubriek; paarden 1.40 en 1.45 met op zondag 16 augustus GP met een prijzenpot van bijna 10.000 euro. Pony’s B tot en met ZZ op zaterdag 15 augustus.

Outdoor Zuidwolde vindt al enkele jaren plaats op het terrein van CH De Wolden in Veeningen. Aanmelding voor het concours kan vanaf 6 juli om 18.00 uur via MijnKNHS. Hierbij geldt: vol = vol.