Juf Martha en juf Wilma nemen afscheid van obsSprinkels

Meppel - Vandaag was de laatste werkdag van juf Martha en juf Wilma op obsSprinkels. Beide leerkrachten gaan vanaf nu genieten van een welverdiend pensioen. Onder luid applaus van de kinderen van de onderbouw mochten ze over de rode loper de school verlaten.

Er is voor beide juffen een einde gekomen aan een lange onderwijsloopbaan in Meppel. Wilma Bruins en Martha Wijngaarden zijn jaren werkzaam geweest op de Oosterboerschool en sluiten beiden hun loopbaan af bij obsSprinkels.

Terugblik

„Het was een prachtige tijd”, zegt Martha. „De onderbouw heeft altijd mijn voorkeur gehad, al heb ik ook jaren met veel plezier de kinderen van hogere groepen lesgegeven.” Wilma: „De onbevangenheid en spontaniteit vind ik fantastisch bij de jongste kinderen! Dat ga ik zeker missen.” Ook Wilma heeft alle leeftijden lesgegeven, maar de jongste kinderen waren favoriet.

Afscheid

Onder groot gejuich werd van beide leerkrachten afscheid genomen. Bloemen en een mooie kaart van de oudervereniging viel hen ten deel. Vanwege de coronamaatregelen nemen de collega’s op een later moment, na de vakantie, afscheid van de school en het team.


Gerelateerd nieuws