JCI doneert 3000 euro aan Wensstichting Drenthe

Meppel - Marjolein Wiebering en Truus Konijn van Wensstichting Drenthe hebben maandag, uit handen van Wouter Taal, een cheque van 3.000 euro ontvangen. Dit bedrag is de opbrengst van de verkoop van wijnen die in september en oktober gehouden is door JCI Meppel – Reestmond .

JCI Meppel-Reestmond bestaat uit een groep jonge mensen uit Meppel en omgeving en maakt deel uit van Junior Chamber International (JCI). JCI is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling van ondernemende mensen van 25 tot 40 jaar. Het is een internationale organisatie met meer dan 200.000 leden in 110 landen.

Wensen

Wensstichting Drenthe vervult de meest bijzondere wensen van kinderen en jongeren tussen 4 en 17 jaar die een steuntje in de rug verdienen. Dat kunnen kinderen zijn met een ziekte maar ook kinderen waarvan de thuissituatie door ziekte of problemen zorgelijk is.

Dankzij de donatie van JCI Meppel -Reestmond kunnen de vrijwilligers heel wat wensen in vervulling laten gaan. Wensstichting Drenthe is JCI Meppel-Reestmond dan ook erg dankbaar.