Opening expositie en concert in RondoM

Wilhelminaoord – In RondoM in Wilhelminaoord wordt zondag 30 augustus om 15.00 uur een expositie met schilderijen van Sonja LodewWijks geopend. Dit gaat vergezeld met een optreden van concertpianist Tjako van Schie.

Reserveren wordt wel geadviseerd in verband met het beperkt aantal plaatsen en de coronamaatregelen.

Beeldend kunstenaar Sonja Lodewijks is geen onbekende in de regio, hoewel geboren in Alkmaar woont zij al jaren in Noordwolde. Haar schilderstijl is expressief, kleurrijk en sensitief. Ze exposeerde al eerder met succes op diverse plekken in de regio, en nu in RondoM. De schilderijenexpositie staat in het teken van ‘natuur en abstractie’ en zal ook na het concert nog tot eind december te bewonderen zijn op afspraak.

Pianist

Pianist Tjako van Schie is docent aan de conservatoria van Amsterdam en Porto en treedt veelvuldig op. Ook is hij werkzaam als componist en arrangeur. In RondoM in Wilhelminaoord heeft hij sinds maart vorig jaar zijn eigen kunstcentrum en woonwerkruimte, waar ook verschillende evenementen plaatsvinden, zoals concerten, try-outs, tentoonstellingen, repetities, vergaderingen, workshops en muzieklessen.

Info: www.rondomusicmanagement.nl/rondom.html


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!