Qnipp Haarstudio Havelte is overgenomen

Havelte – De 37-jarige Femke Bloemert uit Staphorst is per 1 september de nieuwe eigenaresse van Qnipp Haarstudio in Havelte. Zij neemt de zaak over van Peter van Driesum, die daar 30 jaar de scepter zwaaide. Femke is geen onbekende, ze werkt er al 19 jaar.

Sinds januari is er al druk overleg om de overname tot stand te laten komen. Qnipp Haarstudio is en blijft een allround kapsalon voor het hele gezin.

Aanpassingen

„Voor nu laten we alles bij de zaak zoals het nu is, mede in verband met de coronamaatregelen. We gaan mogelijk in een later stadium enkele aanpassingen doen. Samen met drie andere kapsters gaan we de zaak runnen. Het contact met de klanten is voor ons heel belangrijk. Iedereen is welkom en moet zich thuis voelen bij ons. Voor iedere klant is er persoonlijke aandacht. Het is ons streven om de klant met een goed en tevreden gevoel de deur uit te laten gaan”, vertelt Femke.

Vanwege het coronavirus is een speciale opening niet mogelijk, wel wordt september een feestelijke maand met diverse acties, zowel in de salon als op social media.

Het telefoonnummer en e-mailadres blijven ongewijzigd: 0521-341775/info@qnipphavelte.nl. Femke Bloemert, 06-57417360