Club2000 gaat verder onder nieuwe naam ‘Muziekcafé’

Nieuwleusen - Muziekcafé is een plek waar elke inwoner van Nieuwleusen en omgeving van harte welkom is. Een plek om elkaar te ontmoeten, een praatje te maken en waar muziek de gemeen-schappelijke deler is.

Zo zijn Anneke Huisman en Silvia Chierandjoe een jaar geleden begonnen met deze gezellige avond. Na een geslaagd eerste seizoen gaan ze nu verder, alleen verandert de naam van Club 2000 naar Muziekcafé.

Anneke: „Het was vorig jaar leuk zo’n avond te organiseren. Maar vooral nu, na een stress-vol coronavoorjaar en een hete zomer, is een verzetje welkom. Het is bovendien fijn om weer tussen mensen te zijn, alhoewel dat nu op gepaste afstand moet.”

Silvia: „Ik vind muziek een mooie manier om met elkaar in gesprek te gaan. Muziek is voor iedereen toegankelijk en kan voor iedereen een andere betekenis hebben. Iedereen is welkom op onze avonden, de diversiteit aan mensen maakt het bijzonde.”

„Vanuit Saam welzijn vinden we het belangrijk dat mensen elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten, dit kan zijn via allerlei activiteiten. Sociale contacten zijn belang-rijk voor iedereen. Een sociaal netwerk versterkt het zelfvertrouwen, maar het belangrijkste wat dit brengt, is plezier!”, aldus Ariën Langejans.

De eerste avond van Muziekcafé in het Grand Café van Kulturhus de Spil is op 8 september. De dj deze avond is Ricardo Houtman. Ricardo is erg enthousiast over het idee achter het Muziekcafé.

Het Grand Café van de Spil is geopend van 19.30 tot 21.00 uur.