Curves helpt vrouwen aan een gezond lijf

Meppel - Na een zomer vol uitjes op anderhalve meter afstand in eigen land, willen veel vrouwen terugkomen in hun ritme en grip krijgen op hun gezondheid.

Maar alleen is dat niet altijd even makkelijk. Daarom introduceert Curves een speciaal ontwikkeld programma: het Fit & Sterk-programma. In acht weken tijd focussen de deelnemers op krachttraining, voeding, leefstijl en worden ze persoonlijk begeleid door een coach van Curves. Vrouwen die graag willen sporten, maar wel in een vertrouwde omgeving, kunnen zo ervaren wat het effect is van Curves.

Gezonde levensstijl

Hoewel wandelen en fietsen bijdraagt aan de dagelijkse beweging, blijft krachttraining van groot belang voor een fit lichaam, sterk immuunsysteem en gezonde levensstijl. Daarnaast helpt het om beter te slapen, stress aan te kunnen en een gelukkig gevoel. Het doordachte krachttrainingsprogramma van Curves biedt een volledige training in een circuit, met toestellen die zich aanpassen aan ieders kracht en intensiteit. Een fijne bijkomstigheid is dat de work-out maar dertig minuten duurt. Dat betekent een goed begin van de nazomer, zelfs voor vrouwen met een heel drukke agenda.

Curves

Curves zet zich iedere dag in om vrouwen sterker te maken. Dit gebeurt door een prettige omgeving te creëren, waar mensen met een gerust hart kunnen komen sporten. Zo hecht Curves, zeker nu, veel waarde aan hygiëne en wordt er enkel met andere vrouwen gesport in een ruimte zonder spiegels. Dit in combinatie met persoonlijke begeleiding van een Curves-coach, maakt dat ieder lid haar doelstellingen binnen afzienbare tijd kan behalen.

Meld je aan bij Curves Meppel voor het Fit & Sterk-programma en ervaar het verschil. Curves Meppel is gevestigd aan de Prinsengracht 19. Tel. 0522-230851.


Gerelateerd nieuws